"Helder advies over het beschermen van uw producten en innovaties"

Blijf op de hoogte

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van (nieuwe)regelgeving, lunchsessies, tips, enzovoort? Laat dan je e-mailadres hieronder achter.

Fifth staat voor toegankelijke advocatuur. Naast inhoudelijke kennis heeft Fifth jarenlange ervaring om ondernemers te ontzorgen bij belangrijke juridische vraagstukken. Fifth is betrokken en oprecht en biedt ondernemers een eerlijke, no-nonsense aanpak.

Fifth Advocatuur is er voor ondernemers

Fifth Advocatuur vervult zowel een adviserende als een commerciële rol. Fifth is er voor ondernemers die te maken krijgen met een geschil, maar is er ook wanneer ondernemers in de ontwikkelfase van een product afspraken willen maken of zaken willen vastleggen of willen weten aan welke productregels voldaan moet worden. Heb je juridisch advies nodig over het aangaan van commerciële relaties? Uitdagingen op het gebied van privacy? Of zijn er vragen over personeel? Ook dan zijn we er voor je.

Lees meer over Fifth Advocatuur uit Tiel

Productwetgeving en CE-markering

Fifth Advocatuur is specialist op het gebied van productwetgeving. Bijvoorbeeld de wetgeving die het aanbrengen van het CE-teken voorschrijft of de wetgeving over levensmiddelen. Productwetgeving blijft vaak niet binnen de Nederlandse grenzen. Daarom heeft Fifth Advocatuur veel kennis van Europese wetgeving en beschikt Fifth over een groot internationaal netwerk.

Intellectuele eigendom

Fifth geeft advies over Intellectuele Eigendom. Als ondernemer wil je een nieuw product op de markt brengen. Dan is het noodzaak om te weten hoe je het product kunt beschermen en daarmee een voorsprong op je concurrenten kunt behouden. Dit kan gaan over het merk, het octrooi en de model- en auteursrechten.

Handelsrecht

Ook voor alle contracten die nodig zijn om handel te kunnen drijven, de producten of diensten daadwerkelijk te kunnen aanbieden bij afnemers, is Fifth een ervaren adviseur. Met regelmaat wordt geadviseerd over overeenkomsten op het gebied van productie, distributie, agentuur, samenwerking, franchise of andere licentievormen en over algemene voorwaarden. Ook waar het gaat over bouwrecht en aanneming van werk heeft Fifth de kennis in huis. 

Arbeidsrecht

Een onderneming kan vaak niet draaien zonder haar mensen. Personeel vormt veelal een onmisbare schakel binnen het bedrijf. Goede afspraken maken over werk is aan Fifth toevertrouwd. 

Fifth Advocatuur adviseert en helpt ondernemers graag verder. Neem vrijblijvend contact op om persoonlijk kennis te maken.

[oxilab_flip_box id=”1″]