Vacature Advocaat stagiair

Vacature: (Aankomend) Advocaat stagiair

Je komt net van de universiteit, hebt met veel interesse je studie doorgelopen, maar bent niet blind geweest voor de buitenwereld.

Je hebt een sterke voorkeur voor het recht dat betrekking heeft op handel drijven, maar bent niet te beroerd om je te oriënteren op iets wat je niet kent.

Tijdens je studie heb je je actief bezig gehouden met het opdoen van kennis in het juridische vak, je hebt een paar stages gelopen bijvoorbeeld.

Engels is je niet vreemd, sterker nog, je spreekt nog een vreemde taal.

Jij bent leergierig, sportief, een teamplayer, stress bestendig, en klaar om de juridische wereld te ontdekken.

Herken je je hierin? 

Dan hebben wij – Babette, Mirthe, Mark en Marieke – een leuke uitdaging voor jou. Bij ons kantoor is een plaats beschikbaar voor een advocaat stagiair(e). Je start eerst voor een periode van 6 maanden als juridisch medewerker en als we allemaal vinden dat er een goede klik is, mag je de opleiding in.

Fifth Advocatuur is een niche kantoor; een kantoor met een specialisatie – een specialisatie in ondernemingen die produceren en handelen. Samen met Mirthe, Babette en Mark voert Marieke een dynamische praktijk voor innovatieve ondernemers en bedrijven die willen groeien vanuit een solide juridische basis. De juridische begeleiding richt zich op zaken op het gebied van :

– intellectuele eigendom,
– productregelgeving (CE-markering),
– levensmiddelenwetgeving,
– bouwrecht,
– handelsrecht,
– arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Ben je geïnteresseerd, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief met CV, een recente cijferlijst en een kopie van jouw scriptie. Stuur het naar secretariaat@fifthadvocatuur.nl. Mocht je een vraag hebben, dan graag ook per mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.