Kennislunch Order to cash-traject

Kennislunch Order to cash-traject 28 oktober 2019

Het traject dat start met een opdracht / overeenkomst en eindigt met betaling van de factuur:

‘Het order to cash-traject.’ Voor u als ondernemer is het heel belangrijk dat dit traject soepel en goed verloopt. Het einde van dit traject is namelijk erg belangrijk voor uw onderneming; geld op de rekening!

Vaak komt u er pas achter dat er iets (juridisch) niet goed is gegaan gedurende dit traject op het moment dat er een discussie ontstaat, bijvoorbeeld over wie nu eigenlijk de factuur moet betalen. Dan blijkt ineens dat eigenlijk helemaal niet duidelijk is met welke partij is gecontracteerd. Of er zijn producten geleverd aan een bedrijf dat failliet gaat terwijl uw factuur nog open staat. Staat er in uw algemene voorwaarden opgenomen dat u in dat geval uw spullen op mag komen halen? En zo ja, heeft u de algemene voorwaarden op de juiste manier gebruikt? En heeft u weleens kritisch gekeken naar de aanmaningen die u stuurt naar slechte betalers? Voldoen deze aan de juridische vereisten?

Fifth Advocatuur organiseert op maandag 28 oktober een lunchbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal Mirthe Nieuwstraten met u het gehele ‘order to cash-traject’ doorlopen waarbij zij u zal voorzien van handige praktische tips over waar u op moet letten tijdens het sluiten van overeenkomsten en het incasseren van uw vorderingen. Tijdens deze bijeenkomst zal er volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Programma 28 oktober 2019:

11.30 – 12.00 uur : Ontvangst inclusief lunch

12.00 – 13.00 uur : Presentatie over het ‘order to cast-traject’

13.00 – 13.30 uur : Ervaringen / vragen

13.30 uur                : Einde

Graag zien we uw aanmelding, met eventueel een introducé vóór 14 oktober a.s. tegemoet via info@fifthadvocatuur.nl