Fifth break-out sessie - preventiemedewerker en CE-markering op congres Industriële Veiligheid 2018

Fifth break-out sessie – preventiemedewerker en CE-markering op congres Industriële Veiligheid 2018

In één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie
De missie van het jaarlijks congres Industriële Veiligheid. Dit jaar verzorgen Marieke Coumans en Babette Melsen een break-out sessie, waarin de link wordt gelegd tussen arbeidsomstandigheden en CE-markering. Een break-out sessie onder de titel:

Op zoek naar de perfecte preventiemedewerker in het oerwoud van CE-markering

De recente wijzigingen van de arbeidsomstandighedenwetgeving dwingt bedrijven tot het aanstellen van een preventiemedewerker. In deze break-out sessie gaan we samen met u op zoek naar de ideale preventiemedewerker in een industriële omgeving. Gezien de rol die de preventiemedewerker in de organisatie heeft, mag van hem of haar het nodige worden verwacht, deze zal de werkvloer, de gevaren en de medewerkers moeten kenen. Vanuit juridische optiek, welke kennis van CE-markering moet de preventiemedewerker hebben? Wie is die preventiemedewerker dan en hoe vind je die?

Industriële Veiligheid

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 500 tot 550 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Kerndoelgroep

Het jaarcongres Industriële Veiligheid is er voor de ‘bouwers/ontwerpers’ en voor de ‘gebruikers’van industriële machines en installaties met als verbindende factor veiligheid. Industriële Veiligheid richt zicht op zowel productveiligheid als productieveiligheid binnen de procesindustrie en de maakindustrie, en primair op de volgende functies:

  •   Hoofden (Machine) Engineering
  •   Hoofden R&D
  •   Veiligheidsfunctionarissen
  •   Safety, Health & Environment Managers (SHE)
  •   Kwaliteitsmanagers
  •   Plantmanagers / vestigingsmanagers
  •   Hoofden Technische Dienst en Onderhoud
  •   Hoofden Industriële Automatisering

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Dus, zien wij u op 25 januari 2018 in de Fabrique in Maarssen? Aanmelden kan op de website.

Voor meer informatie rondom dit onderwerp neem gerust vrijblijvend contact met ons op: marieke.coumans@fifthadvocatuur.nl of 0344-870278.

M.H.T. Coumans

Advocaat CE-markering