Juridisch adviesbureau

U bent opzoek naar een juridisch adviesbureau in Oosterhout, Tiel of in Kaatsheuvel. Bij Fifth advocatuur in Oosterhout, Tiel en Kaatsheuvel kunt u terecht voor vragen over handelsrecht, arbeidsrecht, intellectuele eigendom, CE-markering en privacy. Fifth advocatuur is in 2015 gestart om advocatuur toegankelijk te maken voor ondernemers.

Juridisch adviesbureau Oosterhout, Tiel en Kaatsheuvel – Handelsrecht

Ook voor alle contracten die nodig zijn om handel te kunnen drijven, de producten of diensten daadwerkelijk te kunnen aanbieden bij afnemers, is Fifth een ervaren adviseur. Met regelmaat wordt geadviseerd over overeenkomsten op het gebied van productie, distributie, agentuur, samenwerking, franchise of andere licentievormen en over algemene voorwaarden. Ook waar het gaat over bouwrecht, transportrecht en aanneming van werk, heeft Fifth de kennis in huis.

Juridisch adviesbureau Oosterhout, Tiel en Kaatsheuvel – Arbeidsrecht

Voor een ondernemer zijn de werknemers het belangrijkste onderdeel van het bedrijf. Zij vormen de kern waar alles om draait binnen de onderneming. Daarom is het van belang om de zaken rondom het arbeidsrecht goed voor elkaar te hebben.

Fifth Advocatuur is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en helpt ondernemers op dit gebied. Zij helpt om de zaken binnen het bedrijf op orde te krijgen en te houden.

Juridisch advies Oosterhout, Tiel en Kaatsheuvel – Intellectuele eigendom

Fifth geeft advies over Intellectuele Eigendom. Als ondernemer wil je een nieuw product op de markt brengen. Dan is het noodzaak om te weten hoe je het product kunt beschermen en daarmee een voorsprong op je concurrenten kunt behouden. Dit kan gaan over het merk, het octrooi en de model- en auteursrechten of andere rechten. Maar ook de vraag of er sprake is van een ongeoorloofde kopie of inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht, kan Fifth u van praktisch advies voorzien.

Juridisch advies Oosterhout, Tiel en Kaatsheuvel – Privacy

Wanneer u als ondernemer ook maar iets met persoonsgegevens doet, hebt u te maken met privacy, de AVG. Dit is al vrij snel het geval. Wanneer persoonsgegevens worden verwerkt, moet op grond van deze regelgeving in de meeste gevallen een aantal maatregelen worden genomen.

Op het gebied van privacy geeft Fifth advies aan ondernemers in allerlei verschillende branches. Denk aan bouwbedrijven, (online) retailers en IT-bedrijven. Vanwege onze brede kennis in meerdere rechtsgebieden, waaronder het arbeidsrecht en intellectueel eigendomsrecht, kunnen wij een totaalpakket aanbieden waardoor uw onderneming ‘AVG-proof’ wordt.

Fifth Advocatuur adviseert en helpt ondernemers graag verder. Neem vrijblijvend contact op om persoonlijk kennis te maken.

Juridisch advies Oosterhout, Tiel en Kaatsheuvel – Productwetgeving en CE-markering

Fifth Advocatuur is specialist op het gebied van productwetgeving. Bijvoorbeeld de wetgeving die het aanbrengen van het CE-teken voorschrijft. Het kan hierbij gaan om machines, persoonlijke beschermingmiddelen, bouwproducten, speelgoed of andere terreinen waar productwegeving een rol speelt. Een ander voorbeeld is de wetgeving over levensmiddelen.

Productwetgeving blijft vaak niet binnen de Nederlandse grenzen. Daarom heeft Fifth Advocatuur veel kennis van Europese wetgeving en beschikt Fifth over een groot internationaal netwerk.