Informatieavond AVG

Informatieavond AVG

Uitnodiging informatieavond AVG

Wellicht denk je: ik verzamel helemaal geen persoonsgegevens dus ik hoef helemaal niets met die AVG. Maar noteer je weleens een telefoonnummer of e-mailadres van een persoon in verband met het maken van een afspraak? Of een adres om bijvoorbeeld een product af te kunnen leveren of een factuur te kunnen sturen? Dit zijn maar een paar voorbeelden waarvoor de AVG wel degelijk kan gelden. De AVG is sneller van toepassing dan je denkt!

Maar wat zijn die persoonsgegevens dan precies en welke acties moet mijn bedrijf nu ondernemen om aan die AVG te voldoen? En hoever gaat dat? Hoe zit het met die torenhoge boetes waarmee wordt geschermd? Allemaal vragen waarop in een zeer praktische avond antwoord op wordt gegeven.

Donderdag 24 mei, de avond voordat de AVG van kracht wordt, organiseert Flynth adviseurs en accountants Geldermalsen in samenwerking met Fifth Advocatuur en Calvin Legal een avond waarin hands-on aan de slag wordt gegaan met de AVG. Er worden praktische tips & tricks gegeven waarmee je de volgende dag aan de slag kunt gaan. Zodat je binnen de kortste keren aan kunt tonen dat je aan de AVG voldoet én dat je zorgvuldig met persoonsgegevens omgaat!

Voor wie interessant

Voor elke ondernemer die ofwel personeel in dienst heeft ofwel gegevens verwerkt van natuurlijke personen (dus mensen zoals jij zelf, de buurman/-vrouw enzovoort). Maar vaak worden ook eenmanszaken (zoals zelfstandige zonder personeel) en kleine BV’s met 1 directeur/grootaandeelhouder als “natuurlijke persoon” aangemerkt en wordt gesproken over verwerking van persoonsgegevens wanneer de persoonsgegevens van jouw (natuurlijke) contactpersoon bij een grote onderneming worden verwerkt. Oftewel: ook als jouw doel-/klantengroep voornamelijk uit zakelijke klanten bestaat is deze avond interessant!

Belangrijke informatie

Aanmelden uiterlijk 17 mei via secretariaat@fifthadvocatuur.nl.

Datum: Donderdag 24 mei 2018
Locatie: VRIJ in Culemborg, Beusichemsedijk 17, 4101 NV te Culemborg
Inloop: vanaf 19.00 uur
Begintijd: 19.30 uur
Eindtijd: 21.00 uur met daarna gelegenheid voor een drankje en hapje