Advocatenkantoor Tiel

Wanneer u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Tiel bent u in bepaalde gevallen uitstekend op uw plaats bij Fifth advocatuur. Fifth is gespecialiseerd op het gebied van Intellectuele Eigendom, productregelgeving en Handelsrecht.

Advocatenkantoor Tiel op het gebied van productregelgeving.

Als ondernemer krijgt u te maken met een enorme stroom aan wetgeving die eisen stelt aan het op de markt brengen van een product in Nederland. Te denken valt hierbij aan machines, pleziervaartuigen/boten, bouwproducten, medische hulpmiddelen, speelgoed, telecommunicatie apparatuur en uitgebreide regels voor de productie en handel in levensmiddelen.

Voorbeelden uit de praktijk van de productregelgeving zijn onder andere de volgende vragen:

  • Welke procedures moet ik volgen?
  • Hoe ga ik om met vragen van toezichthouders en compliance?
  • Wat zijn de risico’s van het uitvoeren van een product recall?
  • Wat moet ik doen als de concurrent zich niet aan de regels houdt?
  • Waar moet ik aan denken als ik een nieuw product op de markt breng?

Op alle bovenstaande vragen kunt u terecht bij ons advocatenkantoor in Tiel.

Advocatenkantoor Tiel: waarom Fifth?

Marieke Kleijn-Coumans (eigenaar van Fifth) heeft jarenlange ervaring op het gebied van Intellectuele eigendom en kan u daarom bijstaan in de meest uiteenlopende zaken op dit gebied. Het kunnen vragen zijn met betrekking tot de lancering van een nieuw product, maar ook advies over de overdracht en licentie van Intellectuele Eigendom. Marieke heeft jarenlange ervaring in de juridische begeleiding van inbreukprocedures, wanneer twee partijen van mening verschillen over de vraag of een product/diens of een naam te dicht tegen het Intellectueel Eigendom van de andere partij aan ligt.