CE certificering

Een CE certificering kan niet worden gezien als een bepaald keurmerk, maar wel als een merkteken waarmee een goede veiligheid van het product wordt gegarandeerd. CE staat voor Conformité Européenne. Producten met een CE-Markering zijn dus in overeenstemming met de Europese regelgeving.

Ce certicicering voor groot aantal productgroepen

DE CE certificering komt voort uit Europese productrichtlijnen. Deze productrichtlijnen stellen eisen aan de producten, die richtlijnen gaan met name over veiligheid en milieu. De CE certificering geldt wel voor meer dan 20 productgroepen Te denken valt aan bouwproducten, machines, hulpmiddelen, speelgoed, telefoons en computers. U kunt een bezoek brengen aan de site van de Europese Commissie, hier vindt u een overzicht van de producten.

CE certificering, waarom Fifth?

Als zeker gesteld moet worden dat er niet in strijd met de Europese of nationale wetgeving gehandeld wordt kan Fifth u daar uitstekend in adviseren. Fifth heeft jarenlange ervaring hierin. Naast de CE certificering is Fifth gespecialiseerd in het Intellectuele Eigendomsrecht, productregelgeving en handelsrecht. Dit kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Het verkrijgen van de best mogelijke bescherming van uw product
  • Begeleiding als de toegang tot de markt van het product wordt bemoeilijkt
  • Advies bij opstellen van contracten
  • Beëindigen van commerciële relaties
  • Vragen over contracten die zijn aangeboden
  • Optreden als er inbreuk wordt gemaakt op een product of naam of indien terzake een verwijt wordt gemaakt

Staat uw probleem er niet bij neem dan gerust even contact op. We helpen u graag verder.