Advocaten Tiel

Wanneer u opzoek bent naar advocaten in Tiel bent u wellicht aan het juiste adres. Fifth is gespecialiseerd in zaken op het gebied van handelsrecht, intellectuele eigendom, arbeidsrecht, CE-markering en privacy. Wanneer u vragen heeft over één van deze zaken staan wij u graag te woord.

Advocaten in Tiel op het gebied van Handels- en verbintenissenrecht

Omdat u ondernemer bent zult u vaak te maken hebben met het sluiten van overeenkomsten. Bij overeenkomsten met een grote impact op uw business is het aan te raden om deze te laten opstellen of te controleren. Voorbeelden van handelsrecht in de praktijk kunnen zijn:

  • Distributie
  • Franchise
  • Samenwerkingsovereenkomsten
  • Algemene voorwaarden
  • Licentieovereenkomsten
  • Agentuur

Wanneer een samenwerking al van start is gegaan, maar niet goed blijkt te lopen, kan Fifth u bijstaan in het proces deze samenwerking te beëindigen. Uiteraard in goed overleg met de samenwerkingspartner. Wanneer dit niet mogelijk blijkt schuwt Fifth niet om een juridische procedure te starten.

Advocaten Tiel, waarom specifiek bij Fifth?

Fifth is in 2015 gestart met het aanbieden van toegankelijke advocatuur. De naam Fifth is een knipoog naar the Fifth Amendment to the United States Constitution, welk amendement het recht op een eerlijke behandeling in een juridisch proces vastlegde. Dat is waar Fifth nu voor staat: een juridisch proces wordt vaak niet als prettig ervaren, u heeft wel recht op een eerlijke, no-nonsense behandeling. Wanneer u behoefte hieraan heeft staan onze advocaten in Tiel u graag te woord.