Advocaat Kaatsheuvel

Als u behoefte heeft aan een advocaat in Kaatsheuvel bent u op een aantal rechtsgebieden bij Fifth Advocatuur aan het juiste adres. Fifth advocatuur heeft al een jarenlange ervaring op het gebied van handelsrecht, arbeidsrecht, intellectuele eigendom, productregelgeving – CE-markering – en privacy.

Advocaten in Kaatsheuvel voor ondernemers

Fifth staat voor toegankelijke advocatuur. We vinden het fijn als onze klanten ons goed weten te vinden. Even binnenlopen voor overleg kan bij ons vrijwel altijd. We proberen snel te schakelen, zodat u als ondernemer weet waar u aan toe bent en weer verder kunt met ondernemen.

Naast inhoudelijke kennis heeft Fifth jarenlange ervaring om ondernemers te ontzorgen bij belangrijke juridische vraagstukken. Fifth is betrokken en oprecht en biedt ondernemers een eerlijke, no-nonsense aanpak.

Fifth Advocatuur is er voor ondernemers

Fifth Advocatuur vervult zowel een adviserende als een commerciële rol. Fifth is er voor ondernemers die te maken krijgen met een geschil, maar is er ook wanneer zij in de ontwikkelfase van een product afspraken willen maken, zaken willen vastleggen of willen weten aan welke productregels voldaan moet worden. Heb je juridisch advies nodig over het aangaan van commerciële relaties? Uitdagingen op het gebied van privacy? Of zijn er vragen over personeel? Ook dan is Fifth er voor je.

Advocaat in Kaatsheuvel op het gebied van Handelsrecht

Als ondernemer krijgt u vaak te maken met het sluiten van overeenkomsten. Overeenkomsten met een grote impact kunt u beter laten controleren en opstellen door een expert. Zo loopt u later niet tegen problemen aan die u op voorhand had kunnen tackelen. Voorbeelden in de praktijk wat betreft handelsrecht zijn onder anderen distributie, franchise, samenwerkingsovereenkomsten, agentuur, algemene voorwaarden en licentieovereenkomsten. Wanneer een samenwerking is aangegaan, maar later niet goed blijkt te lopen, staat Fifth u graag bij. Uiteraard in goed overleg met de samenwerkingspartner. Mocht deze niet willen meewerken kan Fifth ook een juridische procedure voor u starten.