Advocaat Tiel

Als u behoefte heeft aan een advocaat in Tiel bent u op een aantal rechtsgebieden bij Fifth Advocatuur aan het juiste adres. Fifth advocatuur heeft al een jarenlange ervaring op het gebied van Intellectuele Eigendom, productregelgeving en/ of handelsrecht.

Advocaat Tiel op het gebied van Productregelgeving

Ondernemers krijgen vandaag aan de dag vaak te maken met een stroom aan wetgeving die eisen stelt aan het op de markt brengen van een product in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn medische hulpmiddelen, bouwproducten, pleziervaartuigen, machines, speelgoed, telecommunicatie apparatuur en uitgebreide regelgeving voor de productie van levensmiddelen. Voorbeelden in de praktijk van productregelgeving zijn de volgende:

  • Welke procedures moet u volgen?
  • Hulp wanneer uw concurrent zich niet aan de regels houdt
  • Hoe ga ik om met vragen en opmerkingen van toezichthouders en compliance?
  • Eisen die gesteld worden bij het op de markt brengen van een nieuw product
  • Advies bij het uitvoeren van een product recall

Fifth is gespecialiseerd in non-food warenwetgeving en levensmiddelenwetgeving die onder andere van toepassing zijn op bovengenoemde productcategorieƫn. Ook heeft Fifth kennis over CE Markering.

Advocaat Tiel op het gebied van Handelsrecht

Als ondernemer krijgt u vaak te maken met het sluiten van overeenkomsten. Overeenkomsten met een grote impact kunt u beter laten controleren en opstellen door een expert. Zo loopt u later niet tegen problemen aan die u op voorhand had kunnen tackelen. Voorbeelden in de praktijk wat betreft handelsrecht zijn onder anderen distributie, franchise, samenwerkingsovereenkomsten, agentuur, algemene voorwaarden en licentieovereenkomsten. Wanneer een samenwerking is aangegaan, maar later niet goed blijkt te lopen, staat Fifth u graag bij. Uiteraard in goed overleg met de samenwerkingspartner. Mocht deze niet willen meewerken kan Fifth ook een juridische procedure voor u starten.